Zo Maak Je Je Eigen KruidenWodka

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN WIN!

Lees HIER Meer Over Onze Maandelijkse Weggeef Actie






2 Responses

  1. Trudy Bakker says:

    Probeer het eens met suiker erbij,je krijgt dan likeur….Zo heb ik bijvoorbeeld aardbeienlikeur,bramenlikeur,vlierbloesemlikeur,kruidenlikeur,limoncello en koffielikeur staan.
    Je moet de suiker wel opkoken met een beetje water,dan wordt het geheel wat dikker,lobbiger zoals ze dat noemen.
    Drie tot 5 dagen is wel erg kort om alle smaken goed op te nemen,je hebt er echt wel 2-3 weken voor nodig,dan zeven en minimaal 6 weken laten rijpen.Je zult merken dat hij dan wat minder scherp wordt.Je moet wel een beetje meer geduld hebben maar het is echt de moeite van het wachten waard!
    Omdat ik de meeste likeuren te zoet vind,gebruik ik de helft van de hoeveelheid suiker die in de likeurrecepten staat.Giet het in een mooi flesje,mooi etiketje erop en je hebt inderdaad een leuk persoonlijk cadeautje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *