Geld Verdienen Met Je Moestuin: 10 Tips

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN WIN!

Lees HIER Meer Over Onze Maandelijkse Weggeef Actie


2 Responses

 1. Margriet says:

  Sinds een tijdje volg ik je op instagram en op je blogs. Ik heb je tips van kruiden gebruikt op mijn eigen blogs en naar jou verwezen.Mijn collega,s zijn gek op de biologische groenten die ik vaak meeneem als ik teveel heb.Ze hebben nu hun wensen ingediend zodat ik volgend jaar wat speciaal voor hen ga kweken en zullen daarvoor wat gaan betalen.Een soort hello fresh doos.Of het zal werken weet ik niet, maar ik ga het proberen

  • Wat een leuk idee…
   Misschien moet ik dat ook voorstellen aan de collega’s van mijn vriendin. Die krijgen namelijk ook wat wij teveel hebben 🙂

   Bedankt trouwens voor de verwijzing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *